Hvad kan skydedøre

...som andre garderober ikke kan?

Helt forenklet kan man jo sige at det bare handler om at dørene på garderoben skubbes til side i stedet for at åbne ud i rummet. MEN skydedørsgarderober er bare så meget MERE end det!
 

Fordel nr. 1 - Dørene

Du bruger langt mindre plads på din skydedørsgarderobe og du kan stille genstande og møbler helt tæt på skydedørsgarderoben uden at spekulere over at der skal være plads til at skydedørene skal kunne åbnes.

Fordel nr. 2 - Indretningen

Fleksibel, fleksibel, fleksibel, individuel og personlig indretning, hvor hver enkelt hylde, skuffe, bøjlestang, lampe og skoudtræk i din skydedørsgarderobe er placeret helt og holdent ud fra dit og din families behov og daglige vaner.

Fordel nr. 3 - Kringelkroge - Ingen forhindring

Et gammelt skævt hus, en lille lejlighed eller et stort hus med 1. sal, så kan vi altid passe en skydedørsgarderobe ind. Vi tilpasser nemlig bare skydedørsgarderoben i højde, bredde og den rette vinkel. Så kringelkroge, skæve lofter og skråvægge er ingen hindring.

Fordel nr. 4 - reducerer rengøring

Uanset hvor højt du har til loftet i dit hjem, kan vi passe en skydedørsgarderobe ind, så al pladsen fra gulv til loft bliver udnyttet. Du får masser af ekstra opbevaringsplads i dit skydedørsgarderobe, undgår irriterende støv oven på skydedørsgarderoben og udefra er skydedørsgarderoben bare flottest når det går fra gulv til loft.